Wij zijn verhuisd!

Je wordt over 10 seconden doorgestuurd naar de nieuwe website, of klik hier.

Janssen Grondverzet en Transport bv
Janssen Grondverzet en Transport bv is een middelgroot aannemersbedrijf gespecialiseerd in grondverzet en grondtransport. Naast de verhuur van een breed scala aan grondverzetmaterieel realiseert Janssen grondverzetprojecten in (onder)aanneming ten behoeve van civieltechnische en milieukundige projecten.

Door de toenemende vraag van de markt heeft het bedrijf zich toegelegd op de uitvoering van projecten in 3D met GPS machinebesturing. Geheel in eigen beheer worden werken ingemeten, gedigitaliseerd en in 3D uitgevoerd.

Kwaliteit, veiligheid en milieu staan binnen deze organisatie in een hoog vaandel. Haar beleid hierin wordt ondersteund middels vastlegging en certificering conform de NEN EN ISO 9001 en VCA **.

www.janssen-grondverzet.nl

 
Beatrix Port Services bv

Beatrix Port Services bv is een up to date inrichting waar o.a. van afvalstoffen geschikte producten worden vervaardigd voor een nuttige toepassing. Om een zo hoogwaardig mogelijk product te garanderen met een constante kwaliteit wordt zorgvuldig omgegaan met de acceptatie en verwerking van grond- en afvalstoffen.

Beatrix Port Services bv over heeft de beschikking over ervaren en goed opgeleid personeel met een klantvriendelijke en probleemoplossende instelling. Naast een diversiteit aan beschikbaar materieel beschikt Beatrix Port Services bv over een adequate milieuvergunning, een vloeistofdichte vloer en een loskade van 140 meter lang.

Producten en diensten:
- Op- en overslag van (verontreinigde) grond en bouwstoffen
- Acceptatie en bewerking van afval zoals puin, hout, grond en bouw-en sloopafval
- Zand, grind en bouwstoffen
- Loskade aan Julianakanaalwww.bps-maastricht.nl